Lyngholm Living B2B - hvad kan vi hjælpe med?

 

Om Lyngholm Living

Lyngholm Living er en virksomhed der har kontor og butik i det hyggelige Nørregade kvarter i Odense C.

I butikken har vi fokus på indretning og bolig. Vi sælger interiør, vintage, blomster, planter, vin og gavekurve.

I samspil med vores butik driver vi en webshop der har fokus på det private kundesegment hvor vi sælger møbler, interiør, brugskunst, vintage samt vin og gavekurve.

Udover handel med det private kundesegment varetager og sælger vi også møbler, interiør, vin og gavekurve og laver blomster og planteaftaler med virksomheder i hele landet. Vi tilbyder også vores ekspertise inden for indretning af butik og kontorer.

Møbler

Lyngholm Living tilbyder et bredt udvalg af møbler til erhverv.

Vi kan hjælpe med at levere og indrette møbelarrangementer til f.eks: Kontorer, mødelokaler, restauranter, butikker, bosteder, kantiner, ophold- og frokostlokaler m.v.

Ingen opgave er for stor eller lille og vi arbejder ud fra jeres ønsker og krav til den specifikke opgave.

Vi er specialister i at indrette og dekorere alle slags rum i lige nøjagtigt den stil, I som virksomhed ønsker at præsentere for enten medarbejdere eller kunder.

Vi fører nogle af danmarks mest populære mærker fra vores leverandører.
Vi sælger og indretter med møbler og interiør fra: House Nordic, Nordal, Trademark Living, Lauvring og Chic Antique og vi tager gerne teten på at skaffe lige præcis de møbler jeres virksomhed ønsker.

Interiør

Hos Lyngholm Living er Interiør vores speciale.

Vi har fokus på hvilke trends der er oppe i tiden og handler og indretter ikke kun med ny produceret interiør men også med antikviteter og vintage for at skabe den helt rigtige stil og stemning til dit projekt.

Vi indkøber og har samlinger af alt fra Holmegaard, Bing & Grøndahl, Royal Copenhagen til West Germany, Murano og Kinesiske antikviteter.

Vi indretter og dekorerer efter jeres ønsker og indkøber interiør og boligvarer hos vores samarbejdspartnere og leverandører. Vi tilbyder at lave et digitalt moodboard der inkluderer farver, materialer og produkter, så du som kunde kan få et indtryk af hvad du kan forvente.

Vin & Gavekurve

Hos Lyngholm Living elsker vi at forkæle vores kunder og vi tilbyder derfor et eksklusivt udvalg af gavekurve til firmagaver, julegaver, jubilæum m.v.

Vores gavekurve indeholder primært fynske specialiteter samt vin og spiritus fra vores samarbejdspartner og leverandør Kjær & Sommerfeldt.

Vi sammensætter kurvene efter jers ønsker og dekorerer dem med pynt så de fremstår som noget helt specielt for modtageren.

Read More

Blomster & Planter

Vi tilbyder et stort sortiment af blomster og planter og sammensætter blomster og planteaftaler efter jeres behov. Vi har stort fokus på kvalitet, holdbarhed og æstetik. Vi samarbejder med forskellige fynske leverandører for at have et bredt sortiment der opfylder vores kunders behov.

Vi kan tilbyde følgende:

Blomsteraftaler
Planteaftaler
Dekorationer og blomster til events
Buketter til firmagave eller jubilæum

Videopræsentationer

Diverse videoer af butik og de ting vi sælger

Vin & Gavekurve

Blomster & Planter

Butikken i Nørregade