Lyngholm living

Lyngholm Living lukker ned.Kære @Lyngholmliving Venner Jeg har desværre måtte tage en meget hård beslutning og lukke butikken i Nørregade ned.

Kort fortalt, er huslejen og driftsomkostningerne hertil alt for høje i forhold til den manglende og (bekymrende) dalende trafik der er af folk i gaden og i centrum generelt.. Jeg er bange for at 2024 bliver endnu værre - især med alle de ‘interessante’ byplaner der udarbejdes for biler, parkering, lukning af veje mm…. SÅ.. Med blødende hjerte må jeg bare konstatere at det ikke er en økonomisk holdbar forretning.

Jeg har givet alt hvad jeg ejer og har og mit hjerteblod til dette projekt. Det lykkedes på sin vis og blev til en skøn og dejlig butik. En fantastisk tid med mange nye kunder, bekendtskaber og venner. En dejlig hverdag med naboer, lokale forretningsfolk, samarbejdspartnere og sociale arrangementer.

Det har været en sindssyg hård, men sjov og vildt lærerig oplevelse! 1000 tak til alle jer der var med! ❤️ Desværre er kærlighed og kildevand ikke nok til at overleve i denne tid og verden - derfor må jeg nu sætte drømmen på pause - og håbe at jeg får mulighed for at genoplive den engang i fremtiden.

Nu glæder jeg mig til at skulle ud og søge et nyt og spændende job!! Jeg har ladet mig fortælle at det er helt rart ‘kun’ at arbejde fuldtid og så endda få løn for sine timer! 😝 Tak for denne gang!
Vi ses på den anden side!

-Nadia ❤️ // Lyngholm Living

Log ind i webshoppen med password

Er du ejeren af webshoppen? Log ind her